EKSPOZITË – ‘’KULTURA E POSHTËRIMIT’’

Fushatë ndërgjegjësimi mbi Artivizmin, për bullizimin dhe bullizmin kibernetik bazuar në orientimin seksual dhe identitetin gjinor.

  • Venue

at Tirana Ekspres. (ne fillim Rruga Hoxha Tahsim, sa kalon Qendra Stefan (The Stephen Center)

  • Koha/ora

Hapja 15 Maj 2019, 17:00- 19:30

Ditët e Ekspozitës 15 Maj – 19 Maj

  • Organizatorët

Open Mind Spectrum Albania (OMSA), në bashkëpunim me Embassy of the Kingdom of the Netherlands në Tiranë dhe Stichting Art.1

Related Articles

Many LGBT+ people in Kosovo are deprived from Psychological Services

This article is originally published on kosovotwopointzero.com. To read the full article, click here.

Many LGBT+ people in Kosovo are deprived from Psychological Services

This article is originally published on kosovotwopointzero.com. To read the full article, click here.

Historia përmbledhëse e Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut!

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, dhjetëra miliona njerëz vdiqën. Përveç atyre që humbën jetën në luftimet, Nazistët në Gjermani vranë miliona njerëz me gjakftohtësi. Kur...

HUMAN RIGHTS & ADVOCACY 2020

Përfundoi me sukses trajnimin 4 ditor, Të DREJTAT E NJERIUT TË PERSONAVE LGBTI & ADVOKACIA. Ditën e fundit u fokusuam tek ADVOKACIA dhe si të...
X